Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

Dan Petrescu A Murit

Mi-e foarte greu să vă dau vestea asta. Șumudică n-a mai rezistat după ce a fost criticat de Dan Petrescu pentru greaua moștenire.


X08aaq8klyv Ym

Totodată fostul component al Generației de Aur a mărturisit și adevăratul motiv pentru care a ales să se întoarcă în Gruia.

Dan petrescu a murit. A început să crească CFR-ul. Dan Petrescu a oficializat deja primele transferuri la CFR. El afirmă că strategia clubului de peste Prut și Nistru ar trebui să fie un exemplu pentru toate cluburile din lume.

Accidentat cel puţin patru luni sau cinci nu e uşor să reviiSper să vină cât mai repede şi să-i facem un program care să facă să nu se mai accidenteze eu nu ştiu dacă el a avut acest program pentru. Dan Petrescu antrenorul lui CFR Cluj se declară șocat de scorul înregistrat marți seara. Jurnalistul Remus Răureanu a anunțat că Dan Petrescu s-a înțeles cu patronul CFR-ului Neluțu Varga.

Doru Stănculescu s-a născut în București la 25 iunie 1950 și a murit luni în 23 august 2021 la vârsta de 71 de ani. Este scandal mare între doi foști membri ai Generației de Aur. Ei sunt un exemplu.

Mijlocaşul Emmanuel Culio 38 de ani este noua vedetă a CFR Cluj și este tratat de toată lumea ca atare. De atunci Dan Petrescu este la cârma ardelenilor. Va juca toate meciurile dacă e sănătos și pe Mihai Bordeianu 29 ani ambii jucători venind liberi de contract.

Atât i-a trebuit lui Marius Șumudică. Dan Petrescu a oferit şi o declaraţie surprinzătoare. Astfel Bordeianu va fi.

Dan Petrescu şi secunzii săi ar urma să preia CFR Cluj în această seară sau cel târziu sâmbătă pentru a pregăti meciul cu FCSB din etapa a 7-a a Ligii 1. Dan Petrescu 53 de ani poate primi întăriri la CFR Cluj în plin sezon. Antrenorul aşteaptă răspunsul final al lui Giedrius Arlauskis 33 de ani portarul care a plecat de la echipă după ce Marius Şumudică şi Marian Copli au fost daţi afară.

Stănculescu Doru-Emil a plecat azi-dimineață luni - nr să se întâlnească cu bunii lui prieteni Dan Andrei Aldea Vali Sterian şi alții. Dan Petrescu tehnicianul echipei CFR Cluj a declarat după partida pierdută contra Craiovei din șaisprezecimile Cupei României că nu are ce să le reproșeze jucătorilor. Contractul lui Petrescu e făcut va fi valabil până în 2024.

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj Dan Petrescu a declarat joi în conferinţa de presă în cadrul căreia a fost prezentat oficial că este important ca toată lumea să uite ce a făcut el în precedentele două mandate la gruparea ardeleană şi a precizat că. Antrenorul în vârstă de 53 de ani susţine că are mereu bagajele făcute indiferent de echipa la care lucrează. Dan Petrescu 53 de ani este exasperat de probleme de lot pe care le are la CFR Cluj.

Ce poreclă rușinoasă are de fapt Dan Petrescu. Dan Petrescu este noul antrenor al echipei CFR Cluj după ce a semnat un contract pe trei ani. Marius Șumudică n-a suportat atacurile venite dinspre Dan Petrescu după un nou eșec al CFR-ului dar în colimatorul lui Șumi a intrat și Ilie Dumitrescu.

Iar la ora partidei l-am putea vedea în tribune şi pe Emmanuel Culio pe care Dan Petrescu l-a convins să revină în România. Te lasă să domini și îți dă una de își rupe gleznele a spus Dumitru Dragomir la PRO X în cadrul emisiunii Ora exactă în sport. Dan Petrescu și Marius Șumudică sunt la cuțite după ce Dan Petrescu s-a plâns după rușinea pățită cu Jablonec că i-a găsit nepregătiți fizic pe elevii săi de la CFR Cluj.

Dan Petrescu a anunţat cât timp va lipsi Denis Alibec L-aţi văzut pe Denis Alibec din păcate va lipsi cel puţin o lună. Antrenorul a fost nemulțumit de faptul că la tragerea la sorți formația sa a picat cu o echipă puternică din Liga 1. Emmanuel Culio va lua un salariu de 20000 de euro pe lună la CFR Cluj fiind printre cei mai bine plătiți jucători beneficiind și de susținerea totală a lui Dan Petrescu.

Antrenorul i-a readus la Cluj pe Culio 38 ani despre care spunea. În Turcia după ce am plecat eu el a stat nr. Dan Petrescu a oferit prima reacție după s-a alăturat celor de la CFR Cluj.

Și chiar dacă a fost dominată de UTA asta cu dominarea îi este specifică lui Dan Petrescu. Tehnicianul nu înțelege de ce nu se poate folosi de toți jucătorii pe care i-a legitimat gruparea din Gruia pentru sezonul în curs dar tot spune că echipa sa va rămâne o forță în Liga 1. Trebuie să jucăm şi duminică m-am gândit şi la asta şi e greu să joci din doua in doua zile sau 3 cum jucăm noi.

Dan Petrescu șocat după victoria lui Sheriff Tiraspol în fața lui Real Madrid.


Dan Petrescu 1996 Photos Imago Images Dan Petrescu Dan Baseball Cards


Pin On Stiri Din Surse 100 Live News


Wgpsx Njjhvgim


V7z6y8czyg4mam


X08aaq8klyv Ym


Ce A Scris Presa Din Anglia Cand A Aflat Că Dan Petrescu Va Fi Internat In Spital Pentru Cel Puțin 48 De Ore


Wya7p Kkke2lxm


X3r2zzxggmyltm


Video A Murit Harry Coradini Solistul Trupei Progresiv Tm Adevarul Ro Harry Fictional Characters Character


Unul Dintre Jucătorii La Care Dan Petrescu A Renunţat A Rupt Tăcerea Prefer Să Rămană Asa Ce I Au Spus Sefii Lui Cfr Cluj


Pcbuwo1v6lutpm


Pin On Teatru


Wezruyllwzhlym


X3r2zzxggmyltm


Mnyhgn Gdhw5im


Eupeliq6jqrksm


X08aaq8klyv Ym


X7kiucrnzgv4zm


Bgvu9wdozgw2m

Post a Comment for "Dan Petrescu A Murit"